26.8.07

Hiiala Helmetit Hoi

Tänään mietin töissä sitä kampanjaa, joka jokunen vuosi sitten oli kuuma puheenaihe ainankin Espossa ja Vantaalla. Kaupungit tempaisivat lahjoittamalla jo vähän kiikkerästi liikkuville talveksi piikkareita kengän pohjiin estämään turhat liukastelut ja sitä myöden lonkkaleikkaukset. Mielestäni tätä hyvää tarkoittavaa aihetta voisi jatkaa esimerkiksi jakamalla alkoholin elämänkumppanikseen valinneille ihmisille kypäriä niin säästyttäisiin ehkä jokusesta päävammasta. Tuli vain mieleen kun aamuraportti tänään oli saman toistoa. ...Humalassa kaatunut ja saanut SAV: n, operoitu ja tulee respiraattorista vieroitteluun.

Jaoin ajatukseni illemmalla murrukan kanssa ja U heitti siihen, että heillehän voisi antaa vaikka euron alennuksen alkossa jos suorittavat ostoksensa se kypärä päässä valmiina suojaamaan tärkeitä elimiä. Kun joku edes huolehtisi kun itse pistävät hanttiin.

Tämä oli minusta melkein yhtä hyvä idea kuin se unisiepparikin. Murrukka kyllä lupasi harkita jos isänsä ja enonsa kanssa saisivat aikaiseksi teknisen laitteen, jolla oikeasti saataisiin unet aiheuttavat hermoimpulssit kiinni. Tiedä sitten kuinka tosissaan se oli. Minä kuitenkaan en usein muista uniani, ja puhumattakaan miten se olis töissä kätevä kun heti monitori kertoisi että nyt on asiakkaalla painajainen menossa, vaihdetaanpa lääkkeet ja pidetään kädestä kiinni.


No comments: