4.8.07

Sepä Meni Hyvin

Hassua miten huonosti alkanut päivä voi kääntyä niin makeaksi. Aamusta migreeni uhitteli tulollaan. Oksetti ja tuli nukuttua huonosti. Lähdin kuitenkin siitä rajasaareen kun päätetty mikä päätetty. Aamukahville tuonne ja heti tuli parempi olo. Mulla ei ollut oikeastaan edes rahaa mutta siellä oltiin sitä mieltä, että ehtii maksaa myöhemminkin. Ihan uskomaton paikka. No Kostihan sen kahvin kaatoi, mutta U tuli pian ja maksoi sen ekan kahvin ja santsi kuppihan on ilmainen.

Kahvit siis naamaan ja rajasaareen kera miehen ja koiran. Ilma oli kuin morsion, aurinko paistoi ja pieni tuulenvire vei turhat hikoilut mennessään. Saari tulvi haukkuja joka lähtöön ja Kostin merkkisiä oli muitakin. Käytiin uimassa kaikki kolme ja koska oli kuuma päivä niin U ajatteli tarjota talviturkin heiton myös auton avaimille ja muutamalle ässä-arvalle shortsien taskussaan. Arvoissa ei ollut voittoja ja avaimet pelasivat yhtälailla yllätyskastumisen jälkeen, mikä oli helpotus, kun ei olisi yhtään huvittanut patikoida sen hyvän olon jälkeen 20 kilometriä pölyisiä maanteitä pitkin. Koirulit temus ympäriinsä. Oli painia ja takaa-ajoa. Välillä kerjättiin ihmisten eväitä ja sitten taas lennätettiin hiekkaa. Jännä miten sitä ei samaa pysty tarjoamaan mitä lajikumppaneista irtoaa.

Kotiin kun päästiin niin sain raukean koiran ja olkkariin uuden lampun. Tunnin seilauksen jälkeen netissä saatiin varattua marraskuulle se keikkamatka. Alle viidelläsadalla kaksi maata, kolme hotellia ja UB40 konsertti kahdelle. Pikkasenko tuli hyvä mieli.

No comments: